Pasiunea noastra pentru motociclete ne-a determinat ca incepand cu anul 2007 sa comercializam si piese moto, iar din anul 2013 am introdus in portofilul si echipament moto atat pentru strada cat si offroad.

In momentul de fata ne mandrim cu o gama variata de echipament moto street: casti moto, geci moto, pantaloni moto, manusi moto si protectii moto; si echipament moto offroad: casti moto offroad, geci moto offroad, pantaloni moto offroad, manusi moto offroad, ochelari moto offroad si protectii moto offroad. Pe langa partea de echipament moto punem mare accent si pe intretinerea motocicletor, scooterelor si ATV-urilor, astfel ca la noi gasiti toate tipurile de uleiuri, filtre si piese necesare pentru intretinerea acestora.

Scopul nostru este sa asiguram clientilor nostri o gama cat mai variata de produse de calitate, motiv pentru care colaboram cu furnizori de echipamente moto si piese moto, atat din Romania cat si din restul lumii. Majoritatea produselor noastre sunt de la cei mai renumiti producatori din industria moto, precum Alpinestar, Shark, Ispido, Thor, Adrenaline, Airoh si altele.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, oferindu-va posibilitatea de a comanda online sau direct din magazinul nostru fizic MTmoto.ro, deschis in Baia Mare, Bd-ul Traian nr. 26.

Telefon: 0758 624 827

E-mail: office@mtmoto.ro