Termeni si conditi
 
Folosirea, incluzand vizitarea sau comandarea produselor de pe site-ul mtmoto.ro , implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma SC Mureverv SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC Mureverv SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul mtmoto.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.
 
Drepturile de Autor
Continutul acestui site – texte,elemente grafice,baze de date-este proprietatea SC Mureverv SRL si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC Mureverv SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor folositi adresa: office@mtmoto.ro
 
Accesul la site
SC Mureverv SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Mureverv SRL, fara acordul scris al acesteia.
 
Politica de Confidentialitate
 
 
Mureverv SRL este inregistrata in registrul operatorilor de date cu caracter personal cu numarul de ordine RO5308029.
 
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Mureverv SRL, cu sediul in loc. Baia Mare, str 8 Martie, nr 12.
 
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://mtmoto.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea „site-ul”.
 
Cuprins
 
1.Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
2.Scopurile si temeiurile prelucrarii
3.Durata pentru care va prelucram datele
4.Dezvaluirea datelor cu caracter personal
5.Transferul datelor cu caracter personal
6.Drepturile de care beneficiati
7.Confidentialitatea minorilor
8.Modificari in politica de confidentialitate
 
1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 
A. Daca sunteti client al site-ului mtmoto.ro, MTMoto va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
 
-Nume si prenume
-Numar de telefon
-Adresa de e-mail
-Adresa de facturare
-Adresa de livrare
-Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
-Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, Mureverv SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
 
-In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.
 
-In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Mureverv SRL, iar contul creat va fi sters automat.
 
B. Daca sunteti vizitator al site-ului mtmoto.ro, MTMoto va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
 
In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
 
2. Scopurile si temeiurile de prelucrarii
 
A. Daca sunteti client al site-ului mtmoto.ro, MTMoto prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si MT MOTO, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si MT MOTO, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://mtmoto.ro/. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si MT MOTO.
 
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin Mureverv SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Mureverv SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.
 
-pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de MT MOTO, prin intermediul site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
 
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.
 
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii „Informatiile contului meu”.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
-in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al mtmoto.ro de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
B. Daca sunteti vizitator al site-ului mtmoto.ro, MTMoto prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 
-pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de MT MOTO, prin intermediul site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
 
Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.
 
Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al mtmoto.ro de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.
 
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 
3. Durata pentru care va prelucram datele
 
Mureverv SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
 
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Mureverv SRL(de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
 
In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul „stergere cont” din sectiunea „informatiile contului meu”, Mureverv SRLva interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.
 
In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.
 
Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 
In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.
 
In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
 
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Mureverv SRLva inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Mureverv SRLpe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.
 
4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.
 
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
 
Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.
 
In anumite situatii o parte din datele dumneavoastra pot fi utilizate pentru Remarketing de catre companii pentru Google, Facebook sau Retargeting. Datele preluate sunt folosite pentru profilarea comportamentului si a preferintelor utilizatorului in cadrul site-ului, si in acest caz responsabilitatea mentinerii confidentialitatii apartine operatorilor mai sus numiti.
 
Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.
 
De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
 
pentru administrarea site-ului
in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre Mureverv SRLprin intermediul site-ului;
pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
5. Transferul datelor cu caracter personal
 
Datele cu caracter personal furnizate catre mtmoto.ro, pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
 
6. Drepturile de care beneficiati
 
In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
 
dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre MT MOTO, conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea Mureverv SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Mureverv SRLa datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Mureverv SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Mureverv SRLcatre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie
– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
– in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al mtmoto.ro sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care mtmoto.ro poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@mtmoto.ro
 
7. Confidentialitatea minorilor
 
Mureverv SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.
 
Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.
 
Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la office@motortools.ro
 
8. Modificari in politica de confidentialitate
 
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.
 
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://mtmoto.ro/content/3-termeni-si-conditii-de-utilizare
 
Declinarea responsabilitatii
SC Mureverv SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea necorespunzatoare a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC Mureverv SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, SC Mureverv SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.
Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. SC Mureverv SRL, nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv, fara alte despagubiri.
 
Comentarii, Comunicari si alte Date/Informatii
Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
SC Mureverv SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Societatea SC Mureverv SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
 
Securitatea Informatiilor
SC Mureverv SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC Mureverv SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de mtmoto.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC Mureverv SRL. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.
 
Livrare
 
Livrare GRATUIT pe tot teritoriul Romaniei daca valoarea totala a comenzii depaseste 400 RON in aria de acoperire a serciviului de curierat fara kilometrii suplimentari.
 
Comenzile ce nu ating plafonul de transport gratuit au un cost de livrare suplimentar de 25 lei TVA inclus ce va fi adaugat in totalul cosului de produse in cadrul procesului de achizitie. Comenzile care nu se afla in aria de acoperire a serciviului de curierat se pot percepe costuri suplimentare.
 
Livrarile comenzilor efectuate pe mtmoto.ro se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul societatii de curierat rapid Fan Courier Romania.
 
Termenul de livrare al produselor semnalate ca fiind in stoc este de 1-2 zile lucratoare. Pentru produsele ce nu se afla in stoc se adauga intre 2-10 zile calendaristice, timp in care primim comenzile de la furnizori. In situatia in care furnizorii nu au produsele comandate in stoc, termenul de livrare va fi comunicat de catre operatorii nostrii.
 
Exemple:
 
Comanda efectuata in intervalul Luni-Vineri pana in ora 16 pentru produs semnalat ca fiind „in stoc”, livrarea se efectueaza in 1-2 zile lucratoare prin intermediul firmei de curierat GLS
Comanda efectuata pentru produse ce au status „la comanda” livrarea se va efectua intre 2-10 zile calendaristice in functie de disponibilitatea din stocul furnizorului. In cazul in care acest termen nu poate fi respectat, operatorii nostrii va vor instiinta atat in scris cat si telefonic asupra termenului estimat de livrare.
 
 
Garantia produselor
Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 24 de luni de la data cumpărării, pentru produsele de folosință îndelungată.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
 
 
Asigurarea garantiilor
Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator sau importator la nivel national.
Produsele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:
– factura de achizitie de la SC MUREVERV SRL;
– dovada montarii piesei intr-un service autorizat RAR (acolo unde este cazul)
– document emis de catre un service autorizat RAR prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea (acolo unde este cazul);
 
 
Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 6 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus.
In cazul in care reclamatia a fost justificata, vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de vanzator.
In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.
SC MUREVERV SRL nu se face responsabila de neindeplinirea, indeplinirea incompleta sau defectuoasa a obligatiilor ce revin producatorilor sau importatorilor si sunt stabilite prin legislatia in vigoare.
 
POLITICA DE RETURNARE
 
Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit), in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru produsele achizitionate de la mtmoto.ro iti oferim 30 de zile calendaristice pentru returnare. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC MUREVERV SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat. Suma inapoiata nu include costurile initiale de transport.
 
Notificarea solicitarii de renuntare la contract/retur se face prin una dintre metodele de mai jos:
 
– email catre adresa office@mtmoto.ro / office@motortools.ro care sa contina datele produselor, datele de identificare ale clientului si motivul renuntarii
 
– completarea urmatorului formular https://mtmoto.ro/contact/

– Returul produselor se face la adresa: Jud. Maramures, Loc. Baia Mare, Str. Lapusului, nr 7

– Contact: +40758624827 

 
Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.
Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.
 
Daca aveti o reclamatie despre un produs sau un membru al personalului nostru, puteti trimite sesizarea dumneavoastra catre Bogdan Trufasu, pe e-mail bt@mtmoto.ro sau prin telefon la numarul 0728.851.897.
 
 
 
Modalitati de plata
 
Plata ramburs in numerar
 
Plata ramburs se va efectua numerar catre reprezentatul societatii de curierat rapid. Totalul sumei este identic cu totalul comunicat prin intermediul sistemului de comanda online la momentul achizitiei, exceptie facand cazurile cand prin comunicarea cu reprezentantii SC Mureverv SRL ati convenit altceva.
 
Plata online folosind cardul
 
 
Acest serviciu este furnizat prin intermediul Plationline.ro si se desfasoara in conditii de maxima siguranta pe serverele procesatorului. Tranzactiile cu cardul vor fi identificate pe extrasul de cont sub denumirea „bikermag”. Pentru mai multe informatii despre procesatorul platilor cu cardul puteti accesa acest link.
 
Ordin de plata
 
 
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Mureverv SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. 
Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
 
Nume firma: SC Mureverv SRL
Cont lei: RO44BTRL02501202K80581XX, deschis la Banca Transilvania.
Cod unic inregistrare: RO5308029
Nr. inregistrare Registrul Comertului : J24/377/1994
 
Dispozitii Finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.